Welkom in het gastenboek van Atelier CaSa.
Ik vind het erg leuk als u hier uw ervaringen met uw chembuster en/of orgonite  wilt delen. Alvast bedankt!

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Ik heb voor 2 weken geleden een hanger en een organiet plaat besteld, die ik heel graag mee wilde nemen op mijn week weg, mooi op tijd binnen gekregen. en ik heb er van genoten. De energie van de plaat en de organiet hanger zijn zo mooi en krachtig dat ik heel erg blij werd dat ik ze aan geschaft heb.

Fijn dat dit gemaakt word.

Dank je wel.

Nimda - 09-03-2018 - 18:35

Dag Candia, hierbij laat ik even weten hoe de orgonite spullen bevallen. Ik woon in een grote flat waar radiografische warmtemeters werden geplaatst. Dag en nacht voelde ik de straling van deze meters in pulserende vorm door mijn huis en lichaam trekken, alhoewel ikzelf de meter heb geweigerd en verder ook geen draadloze apparatuur bezit. Ik kreeg dus alles van de buren binnen, zo zie je maar hoe gevaarlijk deze meters zijn, een heel gebouw wordt als het ware "onder stroom"
gezet! Ik kon niet meer in mijn huis aanwezig zijn vanwege klachten zoals duizeligheid, slapeloosheid, onrustig gevoel en ben bij mijn moeder gaan wonen. Toen vond ik jouw website en kocht een chembuster small en een healing disk extra large. De chembuster staat in de huiskamer en de disk in de gang bij de voordeur. Al een paar uur na plaatsing merkte ik dat de energie in huis rustiger werd! De buster
en disk verspreiden een energie die prettig aanvoelt en emotionele rust geeft. Desgewenst kun je met hun energie communiceren wat een heel leuk gegeven is! Het zijn levende apparaten. En ook nog eens prachtige kunstwerken waar ik dagelijks met plezier naar kijk. Deze chembuster heb ik gekozen omdat de bovenste laag bestaat uit polychroom jaspis, daar heb ik iets mee, ik heb ook een stuk van deze steensoort in mijn kristallenverzameling. De healing disk ziet eruit als een graancirkel en bevat twee duiven, daar heb ik ook allebei iets mee dus vandaar de keuze. Ik kan nu eindelijk weer rustig in mijn huis wonen. Candia, hÚÚl hartelijk dank voor je nuttige en mooie orgonite apparaten!

anoniem - 22-05-2017 - 15:49

Candia, ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige workshop gisteren. Het was mooi, erg leuk om te doen en het was een mooi groepje samen. Ik vind je heel prettig, ook in de uitleg en nam alle tijd. Bedankt voor je gastvrijheid. Wie weet kom ik nog eens terug, het smaakt naar meer :-)

Hartelijke groet,
Yvonne

Yvonne - 21-05-2017 - 09:14

Nog even voor alle duidelijkheid. Onderstaand berichtje gaat over een Fibonaccibuster van 1.50 mtr. hoog. Hij staat momenteel nog binnen maar is voor de tuin bedoeld.

Anton en Hebel - 19-11-2016 - 12:51

Candia, even een berichtje van ons.
We zijn steeds blijer met de door jou gemaakte Buster.
Hoewel we ons tijdens het scheppingsproces al verbonden wisten met de buster (en met jou) was de buster eerst toch vooral een mooi ding om naar te kijken, waar we ook een bepaalde schoonheid aan konden beleven. We hebben moeten wennen aan het communiceren met iets wat eigenlijk een apparaat is, weliswaar met een energetische kracht en opdracht, maar wat toch geen eigen persoonlijkheid heeft.

Inmiddels hebben we de Buster ingewijd en vanaf dat moment voelen we het ook als een onderdeel van ons geestelijk leven waar hij in opgenomen is. Ook hebben we om die reden gevraagd of er een engel bereid zou willen zijn om als persoonlijkheid in onze Buster-communicatie op te treden. Deze engel heeft zich gemeld en we merken dat hij samen met de Buster zorgt voor het bewaren van de constantheid in alles wat wij uit willen zenden.

Hierbij willen we tevens proberen te schetsen hoe wij met de Buster omgaan en er mee samenwerken. Mogelijk kan het ook anderen helpen in hun innerlijke omgang?

* Eerst verbinden we ons met de ruimte en rust en stilte van ons eigen hart. Als je deze hartsverbondenheid voelt dan ben je niet alleen met je eigen essentie verbonden maar (volgens ons) ook met de essentie van al het leven om je heen, waar dan ook.
* Vervolgens verbinden we ons met de Buster en de Engel door in het centrum van de fontein van de Buster te gaan staan. Zo ontstaat er snel een innerlijke samenspraak met zowel de werking van de Buster als met de Engel en val je er in meditatieve zin mee samen.
* Van hier uit doen we ons innerlijk werk, stemmen we luisterend af, verwoorden we wat we ervaren, wensen, voelen veranderen of verandering op willen. We laten ons hierbij door zowel ons eigen hart, de energetische werking van de fontein, als de engel inspireren. En we nemen er de tijd voor.
* Als laatste zenden we alles waarmee we in contact staan met onze handen uit naar alle vier de windrichtingen: naar het oosten, het zuiden, het westen en het noorden van het totale werkingsgebied van de Buster. Als laatste vult de Engel het totale gebied nog eens met zijn energie en kracht om alles tot vervulling te brengen.
* We merken dat sommige dingen binnen het uitwerkingsgebied van de fontein heel snel kunnen veranderen en transformeren. En dat andere dingen waar minder bewustzijn op is meer tijd nodig hebben om op een hoger plan gebracht te kunnen worden. Dan is je werk misschien het beste te vergelijken met zaaiwerk. Met zaailingen die eerst rijping nodig hebben om later tot bloei te komen.

In veel opzichten ervaren wij het gebeuren als een heel mooi groeiproces, als iets dat blijvend de moeite waard is om je in intu´tieve en voelende zin opnieuw en opnieuw op af te stemmen. Het werkingsgebied van de Buster groeit ook gaandeweg verder. En we zullen er niet van staan te kijken als op een gegeven moment ook Groningen en Leeuwarden daar binnen gaan vallen. Wat onze intenties voor onze omgeving en het innerlijk werk daarbinnen betreft zullen we je als zodanig niet lastig vallen, maar ook daarin voelen we ons door de werkzaamheid van de Buster en de Engel bekrachtigd en gesteund.

Met dank voor al je werk, in energetische en intu´tieve zin, maar ook in kunstzinnige zin, want als collega kunstenaar weten wij dat je toch min of meer verbonden blijft met het werk dat je de wereld inzend.

Hartelijke groet, Anton en Hebel

Anton en Hebel - 19-11-2016 - 10:31


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »